Categorieën

Halsbanden / Halfcheck

Halfcheck

Wat is een half check halsband?

Een half check halsband of halfslip halsband geeft je iets meer controle over je hond, zonder het verstikkende effect van een sliphalsband/-ketting. De kans dat je hond uit zijn half check halsband ontsnapt tijdens wandelingen, is aanzienlijk kleiner dan bij een standaard klikgesp halsband.

Je schuift een half check eenvoudig over de kop van de hond en de riem klik je aan de ring van de kleine lus. Gaat de hond trekken, dan wordt de kleine lus aangetrokken, waardoor de halsband kleiner wordt en strak om de hals sluit. Dit helpt ontsnappen voorkomen. Wanneer de halsband juist is afgesteld, hangt deze losjes om de nek en zal de hond er alleen iets van merken wanneer hij aan de riem trekt.

Voor optimaal comfort, kies je het beste een gevoerde halsband. Het grote voordeel van neopreen is dat het waterafstotend en vuilwerend is.
We gebruiken een dubbele laag uv-bestendig polypropyleen band, wat zorgt voor een extra sterke en veilige halsband.

Alle halfcheck halsbanden worden op maat gemaakt voor jouw hond, maar zijn nog wel te verstellen: ongeveer 2cm kleiner en 5 á 6 cm groter dan de maat die je opgeeft.

Het is mogelijk om reflecterend band mee te laten stikken, zodat je hond beter zichtbaar is in het donker. 


Bezig met laden...
Fleece Half-Check met Naam 15mm

Fleece Half-Check met Naam 15mm

Op deze My-K9 fleece half-check wordt de naam van uw hond machinaal geborduurd. De totale breedte is circa 2,5cm. Geschikt voor een halsomvang tussen 20 en 35cm.

€ 22,75 p/stuk
Fleece Half-Check met Naam 20mm

Fleece Half-Check met Naam 20mm

Op deze My-K9 fleece half-check wordt de naam van uw hond machinaal geborduurd. De totale breedte is circa 3cm. Geschikt voor een halsomvang tussen 28 en 40cm.

€ 23,75 p/stuk
Fleece Half-Check met Naam 25mm

Fleece Half-Check met Naam 25mm

Op deze My-K9 fleece half-check wordt de naam van uw hond machinaal geborduurd. De totale breedte is circa 3,5cm. Geschikt voor een halsomvang tussen 30 en 45cm.

€ 24,75 p/stuk
Fleece Half-Check met Naam 30mm

Fleece Half-Check met Naam 30mm

Op deze My-K9 fleece half-check wordt de naam van uw hond machinaal geborduurd. De totale breedte is circa 4cm. Geschikt voor een halsomvang tussen 36 en 55cm.

€ 25,75 p/stuk
Fleece Half-Check met Naam 40mm

Fleece Half-Check met Naam 40mm

Op deze My-K9 fleece half-check wordt de naam van uw hond machinaal geborduurd. De totale breedte is circa 5cm. Geschikt voor een halsomvang tussen 40 en 75cm.

€ 27,75 p/stuk
Neopreen Half-Check met Naam 20mm

Neopreen Half-Check met Naam 20mm

Op deze My-K9 neopreen halfcheck wordt de naam van uw hond machinaal geborduurd. De totale breedte is circa 3cm. Geschikt voor een halsomvang tussen 28 en 40cm.

€ 23,75 p/stuk
Neopreen Half-Check met Naam 25mm

Neopreen Half-Check met Naam 25mm

Op deze My-K9 neopreen halfcheck wordt de naam van uw hond machinaal geborduurd. De totale breedte is circa 3,5cm. Geschikt voor een halsomvang tussen 30 en 45cm.

€ 24,75 p/stuk
Neopreen Half-Check met Naam 30mm

Neopreen Half-Check met Naam 30mm

Op deze My-K9 neopreen halfcheck wordt de naam van uw hond machinaal geborduurd. De totale breedte is circa 4cm. Geschikt voor een halsomvang tussen 36en 55cm.

€ 25,75 p/stuk
Neopreen Half-Check met Naam 40mm

Neopreen Half-Check met Naam 40mm

Op deze My-K9 neopreen halfcheck wordt de naam van uw hond machinaal geborduurd. De totale breedte is circa 5cm. Geschikt voor een halsomvang tussen 40 en 75cm.

€ 27,75 p/stuk

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.