Hondenriem gevoerd handvatBezig met laden...
Trixie Autogordel Zwart - 30-45cm x 2cm
(0)
Neem je hond veilig mee in de auto met deze autogordel van Trixie. De musketon haak bevestig je aan het AnnyX tuigje en zo klik je de riem vast als een autogordel.
€ 6,95
Prijs per stuk
Korthouder met Neopreen handvat
(0)
Deze My K9 korthouder met neopreen handvat is kleurrijk, comfortabel én functioneel. Ligt heerlijk in de hand. Past perfect bij onze halsbanden en tuigjes.
€ 14,95
Prijs per stuk
Korthouder met Fleece handvat
(0)
Deze My K9 korthouder met fleece handvat is kleurrijk, comfortabel én functioneel. Ligt heerlijk in de hand. Past perfect bij onze halsbanden en tuigjes.
€ 14,95
Prijs per stuk
Neopreen handvat Hondenriem met Naam
(5)
Deze My K9 hondenriem met neopreen gevoerd handvat is kleurrijk, comfortabel én functioneel. Ligt heerlijk in de hand. Verkrijgbaar in lengtes tot en met 5 meter.
€ 19,50
Prijs per stuk
Fleece handvat Hondenriem met Naam
(1)
Deze My K9 hondenriem met fleece gevoerd handvat is kleurrijk, comfortabel én functioneel. Ligt heerlijk in de hand. Verkrijgbaar in lengtes tot en met 5 meter.
€ 19,50
Prijs per stuk

Het handvat van deze My K9 hondenriem is gevoerd met zachte fleece of soepele neopreen en ligt hierdoor heel prettig in de hand. De naam van je hond wordt machinaal geborduurd.

De hondenriem wordt gemaakt van zachte fleece of soepele neopreen en uv-bestendig polypropyleen band, beiden in vele kleuren beschikbaar.

De riem is voorzien van een sterke musketonhaak. Het is mogelijk om voor een ring in de lus te kiezen, zodat je de riem comfortabel om je nek kunt hangen, wanneer je hond los loopt.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes en in breedtes van 15mm, 20mm of 25mm


Advies nodig?

Advies nodig?

Neem contact met ons op!
info@my-k9.eu of Whatsapp +31643537704