Categorieën

Riemen / Riemen met gevoerd Handvat

Riemen-met-gevoerd-Handvat

Het handvat van deze My K9 hondenriem is gevoerd met zachte fleece of soepele neopreen en ligt hierdoor heel prettig in de hand. De naam van je hond wordt machinaal geborduurd.

De hondenriem wordt gemaakt van zachte fleece of soepele neopreen en uv-bestendig polypropyleen band, beiden in vele kleuren beschikbaar.

De riem is voorzien van een sterke musketonhaak. Het is mogelijk om voor een ring in de lus te kiezen, zodat je de riem comfortabel om je nek kunt hangen, indien de hond los loopt.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes en in breedtes van 15mm, 20mm of 25mm 


Bezig met laden...
Korthouder met Fleece handvat

Korthouder met Fleece handvat

Deze My K9 korthouder met fleece handvat is kleurrijk, comfortabel én functioneel. Ligt heerlijk in de hand. Past perfect bij onze halsbanden en tuigjes.

€ 14,95 p/stuk
Korthouder met Neopreen handvat

Korthouder met Neopreen handvat

Deze My K9 korthouder met neopreen handvat is kleurrijk, comfortabel én functioneel. Ligt heerlijk in de hand. Past perfect bij onze halsbanden en tuigjes.

€ 14,95 p/stuk
Fleece handvat Riem met Naam

Fleece handvat Riem met Naam

Deze My-K9 hondenriem met fleece handvat is kleurrijk, comfortabel én functioneel. De naam van uw hond wordt machinaal geborduurd. Past perfect bij onze halsbanden en tuigjes.

€ 19,70 p/stuk
Neopreen handvat Riem met Naam

Neopreen handvat Riem met Naam

Deze My-K9 hondenriem met neopreen handvat is kleurrijk, comfortabel én functioneel. De naam van uw hond wordt machinaal geborduurd. Past perfect bij onze halsbanden en tuigjes.

€ 19,70 p/stuk

Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.