BeloningssnacksBezig met laden...
Korting -15%
Carnis Lam/Rund Trainers Hondensnack 450 gram
(0)
Carnis lam hondensnacks of trainers bestaan voor 100% uit Lam en Rund. Voor je hond een heerlijke beloning tijdens de training, het uitlaten of als tussendoortje.
€ 12,95 € 11,01
Prijs per 450gr
Korting -15%
Carnis Paard/Rund Hondensnack 400 gram
(0)
Carnis paard/rund hondensnacks of trainers bestaan voor 100% vlees. Voor je hond een heerlijke beloning tijdens de training, het uitlaten of als tussendoortje.
€ 9,95 € 8,46
Prijs per 400gr
Korting -15%
Carnis Paardenlong Hondensnack 175 gram
(0)
Gedroogde paardenlong van Carnis is een natuurlijke hondensnack. Ideaal voor honden met een allergie. 100% paardenlong, natuurlijk gedroogd, licht verteerbaar
€ 9,95 € 8,46
Prijs per 175gr
Bekijk

Carnis beloningssnacks of trainers zijn er in vershillende soorten en maten. Elke hond heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur, net als jij! :-)

Het kan een goed idee zijn om verschillende trainers uit te proberen om te kijken wat jouw hond het allerlekkerst vindt. Dat is de moeite waard, aangezien het gaat om een beloning. Gelukkig heeft Carnis genoeg verschillende soorten snacks, van vleesblokjes tot veggie snacks en van gedroogde zalmhuid tot gedroogde larven van de soldatenvlieg.

Alle hondensnacks bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hond iets slechts binnenkrijgt. Carnis hondensnacks variëren niet alleen in hun ingrediënten, maar ook in hun vorm. Grote honden hebben vanzelfsprekend meer aan grotere beloningssnacks, terwijl kleine honden die maar moeilijk weg krijgen. Sommige van de  hondensnacks zijn makkelijk in één keer door te slikken en andere zijn bedoeld om langer mee te doen.

Uiteindelijk ligt het aan jouw hond welke snack het meest geschikt is!


Advies nodig?

Advies nodig?

Neem contact met ons op!
info@my-k9.eu of Whatsapp +31643537704