BeloningssnacksBezig met laden...
Nieuw!
Carnis Kip/Rund Hondensnack 450 gram
(0)
Carnis kip/rund hondensnacks of trainers bestaan voor 80% uit Kip en voor 20% uit Rund. Voor je hond een heerlijke beloning tijdens de training, het uitlaten of als tussendoortje.
€ 11,95
Prijs per 450gr
Nieuw!
Carnis Paardenlong Hondensnack 175 gram
(0)
Gedroogde paardenlong van Carnis is een natuurlijke hondensnack. Ideaal voor honden met een allergie. 100% paardenlong, natuurlijk gedroogd, licht verteerbaar
€ 9,95
Prijs per 175gr
Nieuw!
Carnis Runderlong Hondensnack 150 gram
(0)
Gedroogde runderlong van Carnis is een natuurlijke hondensnack. Ideaal als beloning tijdens de hondentraining. Handige kleine stukjes verpakt in een emmertje.
€ 6,95
Prijs per 150gr
Nieuw!
Carnis Vega Hondensnack extra dosis vitamine C
(0)
De Carnis veggies Herbs zijn vegetarische beloningsbrokjes met weerstandsverhogende kruiden als kamille voor een extra dosis vitamine C. Gezond en100% vega.
€ 3,95
Nieuw!
Carnis Vega Hondensnack Spirulina
(0)
De Veggies Spirulina zijn vegetarische beloningsbrokjes van Carnis. Gezond, 100% vega en goed voor de weerstand. De brokjes zijn op basis van groenten als erwten, luzerne en spinazie.
€ 3,95

Carnis beloningssnacks of trainers zijn er in vershillende soorten en maten. Elke hond heeft natuurlijk zijn eigen voorkeur, net als jij! :-)

Het kan een goed idee zijn om verschillende trainers uit te proberen om te kijken wat jouw hond het allerlekkerst vindt. Dat is de moeite waard, aangezien het gaat om een beloning. Gelukkig heeft Carnis genoeg verschillende soorten snacks, van vleesblokjes tot veggie snacks en van gedroogde zalmhuid tot gedroogde larven van de soldatenvlieg.

Alle hondensnacks bestaan alleen uit natuurlijke ingrediënten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hond iets slechts binnenkrijgt. Carnis hondensnacks variëren niet alleen in hun ingrediënten, maar ook in hun vorm. Grote honden hebben vanzelfsprekend meer aan grotere beloningssnacks, terwijl kleine honden die maar moeilijk weg krijgen. Sommige van de  hondensnacks zijn makkelijk in één keer door te slikken en andere zijn bedoeld om langer mee te doen.

Uiteindelijk ligt het aan jouw hond welke snack het meest geschikt is!


Advies nodig?

Advies nodig?

Neem contact met ons op!
info@my-k9.eu of Whatsapp +31643537704