Categorieën

Foto

Jouw mening telt! Laat ons weten wat je van ons vindt. Zo help je niet alleen ons om onze producten, service en website te verbeteren, maar ook andere hondeneigenaren om een keuze voor My K9 te maken.

Als je ingelogd bent en je mening over ons geeft, ontvang je 20 Paw Points voor je beoordeling!

Voel je vrij om een link naar je eigen hondgerelateerde website te plaatsen. Een email adres invoeren is niet nodig alleen wanneer je een antwoord van ons wenst.

Heb je een klacht of een persoonlijke vraag, neem dan contact op via de contactpagina.

Christine Van de - 18/06/2019 om 20:04

zoals steeds super kwaliteit, perfecte levering

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Patrick - 14/06/2019 om 17:26

Materiaal zoals verwacht ziet er beter uit dan ik dacht dus gelukkig baasje en hond, een. Probleem met levering maar daar ben ik goed mee geholpen, dus al bij al gewoon perfect. �

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Tineke Ubbink - 12/06/2019 om 08:22

De halsbanden van mijn springers zien er niet alleen erg mooi uit maar zijn kwalitatief ook erg goed. Veel mogelijkheden in materiaal, kleur en tekst. Ben er heel blij mee!!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
 tineke3@me.com   
Jo en Diana - 11/06/2019 om 08:16

Het nieuwe tuigje past perfect. Ook onze hond vind het fijn want zij loopt veel gemakkelijker.
De pasvorm is perfect.
Ook de communicatie en de aflevering was perfect.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Renate Van Hout - 08/06/2019 om 12:24

Heel tevreden! Mooie halsband. Wij zijn meer dan tevreden en Noxx ook!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Ingrid verboven - 07/06/2019 om 21:02

Voor de Tweede keer hier Bestelling gedaan. . De eerste keer een tuigje. Nu een mooie riem. Allebei super fijne artikelen voor onze honden. Kleuren blijven mooi, mooi geborduurd. Veel keus uit kleuren. Komen hier zeker over een tijdje terug voor nog een halsband of een tuigje voor onze nieuwe pup.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Murielle Perkins - 05/06/2019 om 22:27

Prima.
Hele snel levering

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Yvonne - 05/06/2019 om 18:46

Super fijne zachte halsband en blijft ook met veel dragen erg mooi

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
M.van Teunenbroek - 05/06/2019 om 07:13

Goed passend tuig. Snel geleverd. Goede service. Duidelijk label met naam en telefoonnr kortom een aanrader.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Magali P. - 04/06/2019 om 01:31

Good quality and fast delivery ! Perfect !

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Aafke - 03/06/2019 om 20:05

Super service!! Hele mooie en stevige halsband, helemaal naar onze wens!!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Rianne Kingma - 28/05/2019 om 23:57

Ik heb een poosje terug namens een dierenorganisatie een halsband besteld. De halsband werd (op aanvraag) op erg korte termijn geleverd, waarvoor heel veel dank. Het item overtrof de verwachtingen. Qua kleur, qua kwaliteit, helemaal aangepast naar wens, het logo was er tot in detail perfect op geborduurd; uitmuntend werk!

En de service en het contact hebben een ontzettend positieve indruk gemaakt. Ontzettend bedankt voor de aandacht, het meedenken, het harde werk en het prachtige resultaat!! Niets anders dan lof! En ik zou My K9 dan ook absoluut aanraden aan ieder die op zoek is naar een prachtige, gepersonaliseerde halsband :)

Groet,
Rianne

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Elke - 28/05/2019 om 18:35

Ik ben zeer tevreden heel goede afwerking en echt heel mooi

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Nyree - 26/05/2019 om 14:10

Ik heb de halsband en riem op de groei gekocht dus nog niet echt gebruikt. (daardoor nog moeilijk te beoordelen). Ze zien er wel prachtig uit en het lijkt van goeie kwaliteit te zijn dus zeker een aanrader.

Sterre - 24/05/2019 om 21:43

De halsband die we hebben gekocht is echt stevig en mooi. Zijn ook van zin om een annyx tuig te kopen voor onze moon (maltezer). Zeker de moeite waard.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Patty Joosten - 24/05/2019 om 06:59

Ik vind de halsbanden van MyK9 echt geweldig! Goede, stevige, kleurige halsbanden met de naam van je honden én mijn telefoonnummer erop. Ideaal. En heel handig dat ze gewoon in de wasmachine kunnen!
Ik zou het wel fijn vinden als je in de toekomst een ‘preview’ zou kunnen zien van hoe de band eruit komt te zien vóórdat je definitief de bestelling plaatst

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Daniel - 23/05/2019 om 22:10

Het oude tuigje van onze Beagle was eentje van MyK9 en was na 3 jaar dagelijks gebruik en intensief dragen wel aan vervanging toe. De keuze was simpel : weer een MyK9 !! De kwaliteit, de keuze van kleiren naar eigen smaak, de personalisering en het helemaal op maat grmaakte product zijn super !!! Keurige verwerking en snelle levering van het order en een top communicatie. Dit is echt wel een goede keuze. En niet duurder dan andere merken in dexe kwaliteitsklasse ! Aanrader !!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Michèle - 22/05/2019 om 14:13

Ik wil een bandje bestellen voor onze kaninchen teckel, maar vindt het moeilijk om te beslissen.
Makkelijker zou zijn als je een voorbeeld zou zien van je ontwerp, vooraleer je bestelt.
Misschien een tip :-)

Tanja - 22/05/2019 om 09:21

Deze keer heb ik een halsband met een internationaal telefoonnummer en fluorescerende randjes besteld.
Het is zoals gewoonlijk een prachtig product geworden.
Ik ben er heel erg blij mee!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
M bijkerk - 22/05/2019 om 05:49

Chewy heeft zijn eerste tuig op maat & wat een goede keuze!
Het enige tuig wat hij niet perse af wil doen!
We hadden voor onze andere hond al 1 op maat 5 jaar terug & die is nog als nieuw.
Ik kan het echt iedereen aanraden!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
 
Pagina 1 van 11
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.