Contact

Foto

Waar komt de naam My K9 vandaan?

K9 is een officiële woordspeling die in het Amerikaanse leger is ontstaan. Het is een synoniem geworden voor hond(achtige). K9 spreek je in het Engels uit als KeeNain en klinkt dan als canine. Het woord canine stamt af van de Latijnse woorden caninus en canis, wat beiden hond of hondachtige betekent. My K9 betekent dus zoveel als ‘Mijn hond’.

Hoe het begon...

In mei 2013, net na de geboorte van onze jongste dochter, heb ik My K9 opgericht. Voor die tijd had ik mijn eigen kledingreparatiebedrijf en een webwinkel in artikelen van het tekenfilmfiguurtje Molletje. Vanuit ons ateliertje aan huis begon ik met de productie en verkoop van halsbanden, tuigjes en riemen met naam. Inmiddels is My K9 uitgegroeid tot een succesvol familiebedrijf.

Alle producten worden nog steeds in Nederland en vanuit huis gemaakt. Ik vind het belangrijk dat de hondenspulletjes die we maken, naast uniek en kleurrijk, ook functioneel en kwalitatief hoogwaardig zijn. En dat is gelukt!

In al die jaren hebben we een groot en trouw klantenbestand weten op te bouwen in Nederland en België, maar ook in Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Hong-Kong en de Verenigde Staten. Daar ben ik super trots op!

En ik hoop dat ik nog vele jaren halsbanden, tuigjes en riemen mag maken voor jullie dierbare viervoeters :-)

Carla

Je bent van harte welkom om samen met je hond(en) bij ons langs te komen in Hasselt (vlakbij Zwolle, Nederland). Wel graag even een afspraak maken (liefst via email), omdat ik niet altijd aanwezig ben.

My K9
De Horst 36
8061 BP  HASSELT (ov)
NEDERLAND
info@my-k9.eu

KvK-nummer: 50460447
BTW-identificatienummer: NL822750016B01
Bezoekadres: zelfde als hierboven, bezoek alleen op afspraak

 

Advies nodig?

Advies nodig?

Neem contact met ons op!
info@my-k9.eu of Whatsapp +31643537704