Categorieën

Foto
Jouw mening telt! Laat ons weten wat je van ons vindt. Zo help je niet alleen ons om onze producten, service en website te verbeteren, maar ook andere hondeneigenaren om een keuze voor My K9 te maken.

Als je ingelogd bent en je mening over ons geeft, ontvang je 20 Paw Points voor je beoordeling!

Voel je vrij om een link naar je eigen hondgerelateerde website te plaatsen. Een email adres invoeren is niet nodig alleen wanneer je een antwoord van ons wenst.

Heb je een klacht of een persoonlijke vraag, neem dan contact op via de contactpagina.
Let op! Wanneer u bent ingelogd ontvangt u Paw Points. Het aantal Paw Points dat u ontvangt voor het plaatsen van een review is 20 .
Henk 19-10-2019 om 21:36:15

Wat een prachtige producten en snelle levering! Dank je wel!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
An Vangenechten 18-10-2019 om 15:43:49

zoals elke bestelling is het deze keer ook weer vlekkenloos verlopen.
Mooie afwerking, degelijk materiaal en super kwaliteit!
Prachtige kleuren!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Renee 15-10-2019 om 16:28:53

Ik heb voor Jamie mijn bc een hele mooie Half check aangeschaft en ben er ontzettend blij mee. Ik gebruik hem vooral met trainingen en wedstrijden agility omdat hij zo makkelijk af te doen is. Als mijn pup is uitgegroeid krijgt hij er ook 1.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Rineke 15-10-2019 om 14:20:50

Inmiddels 5 halsbanden en een bijpassende verstelbare en gevoerde lijn in verschillende kleuren besteld. Ik ben uitermate tevreden over de bestelde setjes. De kleuren zijn prachtig en blijven ook mooi en kleurvast na een wasbeurt. De lijnen liggen fijn in de hand. Ik ben echt fan van dit merk. Krijg tevens veel complimenten en vragen, waar heeft u deze gekocht?

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Elaine Van Cauwenbergh 15-10-2019 om 11:00:18

Het AnnyX tuigje paste zoals gewoonlijk perfect. Zeer tevreden.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Annick Jones 13-10-2019 om 10:41:01

Wij zijn zeer tevreden over de halsband voor Finn. Mooie degelijke kwaliteit en afwerking. Topservice!!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
marco 11-10-2019 om 14:25:45

Mooi band en prima kwaliteit

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Marchie 07-10-2019 om 15:11:26

Snelle levering, goede kwaliteit.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Ragna 07-10-2019 om 11:34:04

Voor mijn nestjes herder puppy’s bestel ik altijd bandjes bij Carla! Wat een super service.. Ben keer op keer blij met het resultaat.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Dianca 06-10-2019 om 11:44:57

Mooie en stevige halsbanden helemaal naar wens samen te stellen. Verkoper reageert snel op vragen.
Zeer tevreden over product. Enige minpuntje is de lange levertijd van ruim 3 weken.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
 
Pagina 1 van 32
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.