Categorieën

Foto
Jouw mening telt! Laat ons weten wat je van ons vindt. Zo help je niet alleen ons om onze producten, service en website te verbeteren, maar ook andere hondeneigenaren om een keuze voor My K9 te maken.

Als je ingelogd bent en je mening over ons geeft, ontvang je 20 Paw Points voor je beoordeling!

Voel je vrij om een link naar je eigen hondgerelateerde website te plaatsen. Een email adres invoeren is niet nodig alleen wanneer je een antwoord van ons wenst.

Heb je een klacht of een persoonlijke vraag, neem dan contact op via de contactpagina.
Let op! Wanneer u bent ingelogd ontvangt u Paw Points. Het aantal Paw Points dat u ontvangt voor het plaatsen van een review is 20 .
Sterre 25-08-2019 om 18:43:40

Ik heb nu een annyx-tuig en een halsband en riem. Ben hier zeer tevreden over.... mooie producten en aanvaardbare levertijd. Ik blijf hier zowizo kopen .

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Joep 25-08-2019 om 14:42:25

Heelerg tevreden. Snelle levering en producten zijn super.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Naulaerts pascale 25-08-2019 om 09:50:38

Snelle levering zeer goed materiaal correcte afspraken anny x tuigje
Mijn vriendin ook overtuigd

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Esther 24-08-2019 om 16:57:16

Super snelle levering

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
An Vangenechten 23-08-2019 om 09:33:31

Uitstekende service, vriendelijke in contact, hulpvaardig!

Uitstekende kwaliteit, alles wat je mag verwachten!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Magda Krajnc 22-08-2019 om 17:11:37

Erg mooie en leuke halsbanden! Hele goede kwaliteit en snelle levering! Ik heb zowel een Fleece halsband als een Neopreen halsband voor onze hond Lara. De Fleece halsband voor als we gewoon gaan lopen; de Neopreen halsband als ze het water in gaat (deze droogt sneller).

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Miranda Bergwerff 20-08-2019 om 19:24:04

Geweldig mooie halsbanden van een stevige kwaliteit.
We zijn er erg blij mee.

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Yewel 19-08-2019 om 18:45:06

top tuigje super mooi en stevig. Echte aanrader!!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
caroline tulp 19-08-2019 om 11:48:16

Mooi Annyx tuigje besteld, ondanks dat het niet direct leverbaar was, was de bestelling snel binnen. Een aanrader!

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Pascale Devos 19-08-2019 om 07:00:39

2x harnas + liche allebei met naam besteld.
Super mooi, fijn voor de hond.
Ik raad zelfs andere mensen aan bij jullie te kopen.
Vlugge nette levering.
10 / 10

Algemeen
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
 
Pagina 1 van 26
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

- VAKANTIETIJD -
Momenteel is de levertijd langer dan aangegeven op de site. Houd rekening met maximaal 4 weken.

Daarom geven we je maar liefst 20% KORTING op al onze halsbanden en riemen.

Voor vragen over je bestelling zijn we gewoon bereikbaar via email, al kan een reactie iets langer duren dan gewoonlijk.

Bedankt voor je geduld!

Hartelijke groet,
Carla Opara